ВИДЕО АРХИВ

Видеозаснемане и монтаж на рекламни и музикални клипове, ТВ предавания и корпоративни филми, ремонтаж и монтаж на видеоматериали.

New Edition Studious е студио, специализирано в предлагането на пълен набор от видео услуги при създаване на криейтив решения за разнообразни нужди. Видео услугите, които New Edition Studious студио предлага се отличават с високо качество, а продуктите, които създаваме са оригинални, лесно разпознаваеми и запомнящи се.
Видеопродукцията представлява процеса на създаване на видео – от зараждането на идеята, писането на сценария, снимането на движещи се изображения (видеозаснемане), през създаване на комбинации, история, редактиране, звукова обработка, постродукционни процеси, докато се получи крайния продукт.
В New Edition Studious се работи с висококачествената техника и софтуерни продукти. Независимо дали сте решили да заснемете видео навън сред природата или в студио – ние ще ви осигурим всичко необходимо за подготовката, самото заснемане, монтажът и финалната обработка на видео материала.

Суши от Хирокада Мачида

Презентация-завод за отпадаци

Chippo Toys-кучето Бъди

Презентация-TINSA

Музикален клип

Концерт-Кали

Музикален клип-Давид

Музикален клип-Давид

ТВ предаване

ТВ предаване

Документален филм

Рекламен спот

Рекламен спот

Рекламен спот

Рекламен спот

Рекламен спот