ВИДЕО ПРОДУКЦИЯ

Видеозаснемане и монтаж на рекламни и музикални клипове, ТВ предавания и корпоративни филми, ремонтаж и монтаж на видеоматериали.

New Edition Studious е студио, специализирано в предлагането на пълен набор от видео услуги при създаване на криейтив решения за разнообразни нужди. Видео услугите, които New Edition Studious студио предлага се отличават с високо качество, а продуктите, които създаваме са оригинални, лесно разпознаваеми и запомнящи се.
Видеопродукцията представлява процеса на създаване на видео – от зараждането на идеята, писането на сценария, снимането на движещи се изображения (видеозаснемане), през създаване на комбинации, история, редактиране, звукова обработка, постродукционни процеси, докато се получи крайния продукт.
В New Edition Studious се работи с висококачествената техника и софтуерни продукти. Независимо дали сте решили да заснемете видео навън сред природата или в студио – ние ще ви осигурим всичко необходимо за подготовката, самото заснемане, монтажът и финалната обработка на видео материала.

Шоу на И.Ганев и О.Валяков '2018

Шоу на Intercoiffure BG '2017

Антонина - Питай бог

Антонина - Изгубени

Автореклама на ТВ предаване

Ивелина Христова - Талисмани

Рекламен спот на ЕЛЕКСИР БГ

Презентация

Презентация Elexir Zorka

Презентация GRAVLET

Корпоративен филм-ВАЛДЕКС

Кор-вен филм-хотел Виктория

Музикална презентация-VANELI

Цецо Елвиса-Да, да, да...

Nicky-Live the troubles out

Йоана Узунова-Елегия в девет